Enter your keyword

NOVÝ INFORMAČNÍ ZDROJ – RS SESTRY V AKCI

NOVÝ INFORMAČNÍ ZDROJ – RS SESTRY V AKCI

Roztroušená skleróza (RS) je chronické onemocnění centrálního nervového systému, které může významně ovlivnit každodenní život pacientů. Každá pomocná ruka nebo informační zdroj tak pro ně mohou představovat obrovskou podporu. 

Jedním takovým informačním zdrojem je projekt RS SESTRY V AKCI, který byl vytvořen právě s myšlenkou rozšířit možnosti podpory.

Co je cílem projektu RS SESTRY V AKCI? 

Cílem projektu je prostřednictvím odborné RS sestry poskytnout rychlý a kvalitní servis, jenž pomůže vyřešit situace a problémy, které nastaly kvůli diagnóze RS. Využít můžete také odborné poradenství, které vám pomůže zorientovat se v sociálně-právní problematice.

Jak projekt RS SESTRY V AKCI funguje?

Na telefonních linkách uvedených na stránkách rs.sestravakci.eu odpovídají ve vyhrazených časech na dotazy odborné sestry, které mají s diagnózou roztroušené sklerózy a sociálně-právní problematikou bohaté zkušenosti. 

Ať už hledáte nové informace, potřebujete se poradit o každodenních těžkostech, nebo jen hledáte místo, kde byste mohli najít pochopení a podporu, tento projekt je tu pro vás. 

-redakce-

Související příspěvky

Žádné komentáře

Leave a Comment

Your email address will not be published.